Snow (Eskimo) Villalanka 50 g Drops

Snow (Eskimo) Villalanka 50 g Drops
Brand: Inget (Storm)
2.5 EUR
Lisätietoja

Paksu, helposti neulottava 1-säikeinen lanka saa aikaan lämpimiä ja mukavia neuleita. Lanka sopii myös huovutukseen. DROPS Eskimo on ihanan pehmeä, pyöreä ja muhkea lanka, jota on kehrätty 100% villasta.

 

Lanka on käsittelemätön, eli sitä ei ole altistettu kemialliselle käsittelylle ennen värjäystä. Tämän ansiosta kuidun parhaimmat ominaisuudet pääsevät esille ja lanka saa paremman muodon ja rakenteen.

 

DROPS Eskimo-lanka löytyy myös monivärisenä, eli langan värit on karstattu yhteen ennen kehräystä, jolloin langasta tulee kirjava. Lanka löytyy myös printtiväreinä, jolloin lanka on valmistettu eri väreistä, joissa raidoitus on tasainen. DROPS Eskimo tweed -lankaan on lisätty tweediä, jolloin langassa esiintyy satunnaisia värejä ja rakenteita ja langan paksuus vaihtelee hieman. Degradévärien sävyt vaihtuvat tasaisesti. Kun vaihdat uuteen degradékerään, kannattaa etsia langasta värisävy, jolla edellinen kerä loppui. Tällä tavoin saat kauniin lopputuloksen, jossa värisävyt vaihtuvat tasaisesti.

 

Made in EU

 

Sisältö: 100% Villaa

Lankaryhmä: E (9 - 11 silmukkaa)

Paino/juoksevuus: 50 grammaa = n. 50 m

Puikot: 8 mm

Neuletiheys: 10 x 10 cm = 11s x 15 krs

Käsinpesu, max 30 C / Tasokuivaus / Voidaan huovuttaa