Viimeisimmät artikkelit

Merinovillalanka on lämmin ja pehmeä
  • 17 Jul, 2022

Jos tunnustelet käsin eri villalankalaatuja, erotat merinovillan joukosta aivan varmasti! Merinovillalanka on pehmeää kuin rakkaan ihmisen kosketus. Tuntuma on myös yhtä hellä ja lämmin. Merinolanka ei synny mistä tahansa lampaanvillasta, vaan se valmistetaan harvinaislaatuisista merinolampaista. Lähinnä Uudessa-Seelannissa ja Australiassa elävien merinolampaiden villa on ohutta ja pitkää. Satoja vuosia sitten jalostetut merinolampaat tuottavat pelkästään alusvillaa, ja villan rasva on väritöntä. Merinovillalanka sopii myös herkkäihoisilleMerinovillalangan erityislaatuisista ominaisuuksista voi nauttia erilaisissa neuletöissä. Langassa on pitkiä, kiharoita ja pehmeitä säikeitä, joten se on miellyttävää kutoa.

Taulu omista kuvista on persoonallinen
  • By Asta
  • 10 Jan, 2022

Jotkut kuvat ovat itselle tosi rakkaita ja omalla tavallaan arvokkaita. Näitä kuvia voi jatkojalostaa ja mikä onkaan parempi idea kuin taulu omista kuvista. Taulun voi tehdä yhdestä kuvasta tai sitten siihen voi sijoitella useampia kuvia, jolloin se on kuin kollaasi. Ideoita on paljon ja oikeastaan niitä tulee omia kuvia katsellessa enemmän ja enemmän. Sisustustaulut ovat osa tyylikästä ja persoonallista sisustusta, joten samalla luot oman elämäsi seinälle. Sisustukseen taulu omista kuvistaSisustustaulut voivat olla erikokoisia, joten voit ryhmitellä pienemmistä tauluista kokonaisuuksia tai teet kerralla vähän isomman taulun.

Neulomisen aloitus
  • 15 Dec, 2021

Monet unelmoivat neulomisesta etenkin nyt, kun islantilaiset villapaidat ovat kuuminta muotia. Monien someseinät ovat täyttyneet mitä upeammista villapaitakuvista, joita ystävät, tuttavat tai sukulaiset ovat neuloneet. Siitä tulee olo, että jos hän pystyy tuohon niin, miksi en minä pystyisi? Totta kai pystytkin, mutta neulomisen aloitus kannattaa tehdä hiukan yksinkertaisemmalla projektilla. Liian monimutkainen ja haastava työ voi lannistaa ja laskea neulomisintoa. Neulomisen aloitus helpolla työlläHyvä ohjesääntö aloittelijalle on, että neulomisen alkeet kannattaa harjoitella kahdella puikolla.

Neulottu nalle on rakas kaveri
  • 03 Dec, 2021

Neulottu nalle on monelle lapselle se rakkain kaveri, joka muistuttaa ikuisesti tekijästään. Itsetehty lelu on aina uniikki, ja tekemisen rakkaus välittyy myös pienelle leikkijälle. Kun leikki-iästä kasvaa ohi, on nalle silti rakas muisto, jonka haluaa säilyttää aina. Nalle voi myös periytyä omille lapsille kun sen aika koittaa. Neulotulla, itsetehdyllä nallella on aina enemmän luonnetta kuin kaupasta valmiina ostetulla, ja se on aina rakas niin tekijälle kuin nallen saajallekin. Itsetehty nalle on tunteella ja taidolla valmistettu!

Askarteluideoita paperista joka sesonkiin
  • 03 Dec, 2021

Askarteluideoita paperista löydät helposti sivustoltamme. Paperiaskartelu on helppoa ja hauskaa tekemistä koko perheelle, ja projekteja löytyy helpoista lasten kanssa tehtävistä korteista ja koristeista todella vaativiin ja aikavieviin, mutta sitäkin hienompiin, origamiteoksiin. Paperista teet hienot koristeet vaikka joulukuuseen tai pääsiäispöydän koristeeksi. Jos taitosi riittävät, voit taiteilla paperista tauluja ja jopa patsaita. Paperi taipuu moneksi, onpa myös mahdollista tehdä itse oma paperisi alusta asti, josta sitten voit askarrella uniikkeja kortteja ja taideteoksia.