Tekstiilitussit auttavat luomaan itsetehtyjä lahjoja

  • 18 Aug, 2022

Tekstiilitussit kankaalle piirtämiseen

Tee itse persoonalliset lahjat ja päästä luovuutesi valloilleen tekstiilitusseilla! Tekstiilitusseilla voit piirtää vaaleaan kankaaseen haluamiasi kuvioita, esimerkiksi saajan harrastuksen mukaan tai hänen lempisarjakuvahahmonsa. Voit piirtää ystäväsi suosikkijoukkueen merkin tai tehdä omalle joukkueellesi yhteiset t-paidat. Kuvioi lapsen tarhakassi hänen rakkaalla satuhahmollaan tai voit kirjoittaa siihen hänen nimensä. Tusseja voit käyttää myös esimerkiksi tahran peittämiseen piirroskuviolla. Tekstiilitussit, joiden terissä on kaksi eri paksuutta mahdollistavat erilaisten kuvioiden piirtämisen.

Tekstiilitussit ja niiden käyttö

Tekstiilitussit on varustettu kiinteällä huopakärjellä, jokaisesta kynästä löytyy kaksi eripaksuista kärkeä. Korkealaatuiset huopaterät kestävät hyvin käyttöä. Tussin jälki on nopeasti kuivuvaa ja tussit ovat vesiliukoisia, joten pienten askartelijoiden ylimääräiset tussijäljet on helppo pestä pois tarvittaessa. Kuvioiden piirtämisessä voi käyttää apuna kuvaa, joka laitetaan piirrettävän kankaan alle ja kuva piirretään sen avulla. Kankaiden väliin suositellaan laitettavaksi esim. paperia, jotta tussijälki ei piirry läpi vaikkapa t-paidan selkämykseen.

Pakkauksen perusvärilajitelma sisältää seuraavat värit: keltainen, oranssi, punainen, sininen, vihreä, violetti, ruskea, harmaa ja musta. Keltaisesta, punaisesta, sinisestä ja vihreästä pakkauksessa on useampia sävyjä. Pakkauksia on erilaisia ja valikoimat vaihtelevat. Piirrettyäsi kuvion anna värin kuivua kankaalle ennen kiinnittämistä. Kiinnittäminen tehdään silittämällä silitysraudalla kolmen pisteen lämmöllä. Silittämisen aikana suosittelemme käyttämään kangasta, kuten silitysliina, raudan ja silitettävän materiaalin välissä. Kun väri on kiinnitetty silittämällä, tuotteet voi pestä 40C asteessa.

Monien mahdollisuuksien tekstiilitussit

Tekstiilitusseilla teet varmasti yksilölliset lahjat, jotka ovat varmasti mieluisia ja jotka muistetaan! Voit käyttää tusseilla koristeluun jo omistamiasi vaaleasävyisiä vaatteita ja asusteita. Askarteluliikkeistä on saatavana myös tätä varten valmistettuja tekstiilejä, kuten kasseja, lippalakkeja, t-paitoja, jumppapusseja ja tyynynpäällisiä. Tekstiilitusseilla kuvioiminen on myös hauska askarteluidea yhdessä koko perheen toteutettavaksi!