Taulu omista kuvista on persoonallinen

  • By Asta
  • 10 Jan, 2022

Voit tehdä taulun itse ottamistasi kuvista.

Jotkut kuvat ovat itselle tosi rakkaita ja omalla tavallaan arvokkaita. Näitä kuvia voi jatkojalostaa ja mikä onkaan parempi idea kuin taulu omista kuvista. Taulun voi tehdä yhdestä kuvasta tai sitten siihen voi sijoitella useampia kuvia, jolloin se on kuin kollaasi. Ideoita on paljon ja oikeastaan niitä tulee omia kuvia katsellessa enemmän ja enemmän. Sisustustaulut ovat osa tyylikästä ja persoonallista sisustusta, joten samalla luot oman elämäsi seinälle.

Sisustukseen taulu omista kuvista

Sisustustaulut voivat olla erikokoisia, joten voit ryhmitellä pienemmistä tauluista kokonaisuuksia tai teet kerralla vähän isomman taulun. Eikä myöskään ole huono idea teettää omasta kuvasta juliste. Kaikki oikeastaan lähtee siitä liikkeelle, että etsit itsellesi rakkaimmat kuvat ja valitset niistä parhaimmat. Sen jälkeen suunnittelet tarkoin, mille seinälle ne sijoitat asunnossasi. Tila myös ratkaisen sen, minkä kokoisia kuvia on järkevä hankkia tai sen, miten pienempiä tauluja tilaan sijoittaa.

Toinen tärkeä asia on taulupohjat. Esimerkiksi canvas-taulut ovat tyylikkäitä ja ne eivät myöskään haalistu. Nettikaupastamme löydät kauniita taulupohjia, joita voit hyödyntää tässä ideassasi. Canvas-taulun lisäksi pohjana voi olla metallitaulu tai jotakin kiiltäväpintaista kuten kuva- tai galleriataulu. Sisustustauluja voi tehdä niin monenlaisia, että oikeastaan niistä tulee runsauden pulaa. Jostakin kuvasta voi myös tehdä tyylikkyyttä. Esimerkiksi maisemasta saa helposti taulusarjan, jossa kuva laitetaan kolmeen osaan.

Personoitu tauluseinä

Personointi on aina tauluissa kaiken a ja o. Siitä saa tarkan lopputuloksen ja näitä käytetään myös vähän tekniikasta riippuen myös gallerioissa sekä taidenäyttelyissä. Sävytellä voi yhdellä upealla printillä tai ryhmitellä niitä pienempinä osina kauniiksi ryppäiksi. Toisinaan ei ole myöskään mahdollista tehdä reikiä seiniin, jolloin niihin voi hyödyntää kiinnityslaattoja ja siimaripustusta. Ne näyttävät ihan yhtä hyviltä sekä tyylikkäiltä. Inspiroidu johonkin uuteen ja tyylikkääseen!