Neulottu nalle on rakas kaveri

  • 03 Dec, 2021

Neulottu nalle on monelle lapselle se rakkain kaveri, joka muistuttaa ikuisesti tekijästään. Itsetehty lelu on aina uniikki, ja tekemisen rakkaus välittyy myös pienelle leikkijälle. Kun leikki-iästä kasvaa ohi, on nalle silti rakas muisto, jonka haluaa säilyttää aina. Nalle voi myös periytyä omille lapsille kun sen aika koittaa. Neulotulla, itsetehdyllä nallella on aina enemmän luonnetta kuin kaupasta valmiina ostetulla, ja se on aina rakas niin tekijälle kuin nallen saajallekin. Itsetehty nalle on tunteella ja taidolla valmistettu!

Neulottu nalle lahjaksi

Lapsi voi itse kertoa sinulle, millaisen nallen hän haluaisi, jolloin lopputuloksesta tulee juuri hänen näköisensä ja sitäkin rakkaampi. Kaupasta tuskin saa ostaa nallea, jolla on supersankariviitta, silmälasit ja sateenkaariturkki.

Kun kysyt lapsen toiveet omaan nalleen, pääset itsekin viemään luovuutesi uudelle tasolle. Netistä löytyy paljon erilaisia ohjeita nallen neulomiseen ja erilaisiin lisäosiin, joita on helppo yhdistellä mielensä mukaan. Ei ole kahta samanlaista käsintehtyä nallea.

Erilaiset nallet

Nalleja on yhtä monta erilaista kuin niiden tekijöitäkin, ja muuttaa voi kaiken minkä keksii. Pörrölangasta tulee pehmoinen nalle kainaloon talviöitä lämmittämään, ja eri väreillä voi leikkiä ja niitä voi yhdistellä loputtomasti halutun lopputuloksen saamiseksi.

Päätitpä neuloa minkälaisen nallen tahansa, tai ehkä et nallea ollenkaan, vaan pupun tai yksisarvisen, löydät edulliset askartelutarvikkeet netistä helposti ja nopeasti. Askarteluliikkeiden sivuilla on paljon vaihtoehtoja, ja löydät sieltä myös uusia ideoita tulevaisuuden nalleihin. Tilaaminen on vaivatonta ja saat nallen pian puikoille.