Askarteluideoita paperista joka sesonkiin

  • 03 Dec, 2021

Askarteluideoita paperista löydät helposti sivustoltamme. Paperiaskartelu on helppoa ja hauskaa tekemistä koko perheelle, ja projekteja löytyy helpoista lasten kanssa tehtävistä korteista ja koristeista todella vaativiin ja aikavieviin, mutta sitäkin hienompiin, origamiteoksiin. Paperista teet hienot koristeet vaikka joulukuuseen tai pääsiäispöydän koristeeksi. Jos taitosi riittävät, voit taiteilla paperista tauluja ja jopa patsaita. Paperi taipuu moneksi, onpa myös mahdollista tehdä itse oma paperisi alusta asti, josta sitten voit askarrella uniikkeja kortteja ja taideteoksia.

Askarteluideoita paperista aikuisille

Askartelu sanana mielletään usein lasten kanssa puuhailuksi, mutta paperista pystyt tekemään aivan mielettömiä taideteoksia, jotka haastavat myös osaavankin aikuisen taidot. Netistä löytyy askarteluideoita ja opetusvideoita pilvin pimein, jokaiselle jotakin!

Paperi sopii kaikenlaiseen askarteluun, ja sitä voi käyttää jokaiseen sesonkiin. Paperiset ikkunakoristeet sopivat niin jouluun kuin syksyynkin, ja origamit tuovat hienostunutta tunnelmaa jokaiseen pöytään. Sukutaulut voi askarrella paperista, joko mosaiikkina eri väreillä tai perinteisenä mustana siluettina

Uudet innovaatiot paperiaskarteluun

Viimeisin villitys paperiaskarteluun on 3D-teokset, joissa origamin taittelu on yhdistetty ennen paperimassalla saavutettuihin veistoksellisiin teoksiin. 3D-paperiaskartelu tuo kotiisi modernin ilmeen, ja on sekä hauskaa että helppoa puuhaa myös aikuisille.

Tilaat helposti edulliset askartelutarvikkeet netistä, ja löydät myös monipuolisia ohjeita ja kuvia, jotka auttavat sinua saavuttamaan hienon lopputuloksen, mitä ikinä päätätkin askarrella. Askarteluliikkeiden sivuilta löydät myös paljon uusia ideoita paperiaskarteluun mikä ikinä tasosi ja kiinnostuksesi kohde onkaan. Paperiaskartelu sopii jokaiselle!