You are here

Taidetapahtumat ja -kurssit

TS_kansikuva

Salotto tuottaa taidematkoja, taideretkiä ja kulttuuritapahtumia, kuten Pirkanmaan Taidesuunnistusta. Taidesuunnistuksessa yleisöllä on mahdollisuus vierailla ateljeissa, työtiloissa, gallerioissa ja muissa näyttelypaikoissa tapaamassa kuvataiteilijoita, käsityöläisiä ja muotoilijoita työnsä äärellä. Yleisö voi kierrellä kyselemässä ja keskustelemassa taiteesta, ostaa teoksia tai vain ihastella pirkanmaalaista osaamista. Tapahtuman aikana kaikkiin kohteisiin on vapaa pääsy.

Luovien alojen yrittäjyys on erityisen lähellä sydäntäni. Olen markkinoinut tuloksekkaasti yli tuhannen taiteilijan, käsityöläisen ja muotoilijan osaamista, ja saanut siitä tunnustusta (ks. Taidesuunnistus.net/403-juhlavuoden-tulokset ja Taidesuunnistus.net/402-skjl-tunnustuspalkinto). Viidennessä tuottamassani Taidesuunnistus-tapahtumassa tehtiin kävijäennätys vuonna 2015: tapahtumaviikonlopun aikana vierailijoita oli 30% edellisvuosia enemmän eli yhteensä 15.740 – taidemyynnin noustessa jopa 36% ylöspäin.

Katso esimerkkejä tapahtumien tuottamisesta:

Pyydä tarjous yrityksenne virkistyspäivästä taiteilijoiden, muotoilijoiden ja käsityöläisten seurassa! Räätälöidään teille parhaiten sopiva kokonaisuus vaikkapa taiteilijaesittelyineen, ruokailuineen, kuljetuksineen ja majoituksineen. Luovuus ja tekemisen ilo tarttuu!

Julia Prusi pitää myös maalaus-, kuvitus- ja muotokuvakursseja sekä taidemarkkinoinnin kursseja. Katso Tampereen Taiteilijaseuran sivuilta seuraava kurssiajankohta: Tampereen-taiteilijaseura.fi/kurssit