You are here

Seinämaalauksia

Seinämaalauksia ja dioraamoja

greli_samuel_taipale

Salad Bar Greli

Ravintolasta, olohuoneesta, neuvottelutilasta, vastaanottoaulasta tai taukotilasta on mahdollista luoda viihtyisä ja virikkeellinen ympäristö, joka on kaikkea muuta kuin tylsä ja yllätyksetön. Kohteisiin voidaan räätälöidä tilataideteos, joka ottaa kantaa vaikkapa historiaan, sijaintiin tai arvoihin.

Yllä olevat kuvat Salotto Illustrations toteutti lokakuussa 2013 Salad Bar Greliin Tampereelle, osoitteeseen Tuomiokirkonkatu 17. Suunnittelu ja toteutus: Julia Prusi

Cotico-remontti & Salotto: seinämaalaus

Saloton suunnittelema ja toteuttama seinämaalaus Cotico remontille. Koko 1 x 1 metriä. Suunnittelu ja toteutus: Julia Prusi

Ekokumppanit & Tampereen joukkoliikenne: aikatauluseinä 3 m x 1,5 m, 2014

Saloton suunnittelema ja toteuttama seinämaalaus. Tilaajina Ekokumppanit ja Tampereen joukkoliikenne. Koko 3 x 1,5 metriä. Suunnittelu: Julia Prusi, toteutus: Julia Prusi ja Essi Laaksonen.

Seinämaalaus viivamaalauksena tai muutamalla värillä valmistuu jopa päivässä, mutta viikko on hyvä varata. Realistisissa monumentaalimaalauksissa saattaa kestää jopa kaksi kuukautta. Koosta ja yksityiskohtien määrästä riippuen seinämaalauksen kustannus on noin 350–2700 € + alv 10%. Materiaali- ja matkakustannukset lasketaan erikseen.

Salotto kuratoi myös näyttelyitä ja suunnittelee ripustuksia julkisiin ja yksityisiin tiloihin.