You are here

Asiantuntijayrityksille

Salotto Illustrations on luova ja asiakaslähtöinen mainostoimisto, joka perustettiin elokuussa 2011. Markkinointimateriaalit (identiteetit ja ilmeet, sähköinen media, painettu media, markkinointisuunnittelu, painopalvelut) tehdään ketterästi, edullisesti ja luotettavasti. Saloton palvelut perustuvat monialaiseen ja moniulotteiseen taiteelliseen työhöni, jonka aloitin 19 vuotta sitten.

Mainosalalla olen toiminut nyt 8 vuotta. Ennen Saloton perustamista ehdin tehdä markkinointia ja mainontaa sadalle yritykselle yli toimialarajojen, sillä työskentelin mainos-, markkinointi- ja viestintätoimistoissa sekä kirjapainossa copywriterina, graafisena suunnittelijana, markkinointisuunnittelijana, asiakkuuspäällikkönä, myyntipäällikkönä ja projektipäällikkönä.

Salotolla on ollut ilo tehdä markkinointiviestintää mm. seuraaville yrityksille: MediasignalMarkkinointitoimisto Deeper, mainostoimisto TBWA Helsinki, viestintätoimisto MCI Press, kustannustalo Opinkirjo, biomekaniikkayritys Bioretec, lääkeyritys Celgene, investointiyritys Cleantech Global FinlandRönnvikin viinitila, Santa Maria texmex, ohjelmistotalo Datapolis Solutions, Rekrytointi- ja suorahakupalvelu ProSupport, lakiasiaintoimisto Ekman Law, sisustusliike My Country Home, sisustusliike Villa Harmonie, kukkakauppa Kukkaikkuna, Hautauspalvelu Mielonen, hyvinvointikeskus Tunnekeskus Lumpeenkukka, sisustustoimisto Sisustuskipinä, käännöstoimisto Silosäe, kenkämerkki Vintro Shoes jne.

Miksi taidetoimisto, eikä mainostoimisto? Miksi yrityksen kannattaisi tilata yksilöllistä kuvitusta? Miten taiteella voi lujittaa liiketoimintaa?

  • Taide on ilmaisun, viestinnän, kannanoton ja tunteiden tuottamisen väline.
  • Yritykset, joilla on tarina, menestyvät. Taiteen avulla kerrot omille asiakkaillesi arvoista.
  • Tarinankerronnalla ja brändäyksellä on sama lähde: mukana ovat sekä aivot että tunteet.
  • Taide vaikuttaa tunteisiin ja ajatteluun subjektiivisella tasolla.
  • Tarinankerronta on väline brändin saavuttamiseksi.

Katso esimerkkejä asiantuntijayritysten verkkosivustoista ja -kaupoista:

Taidelaitosten verkkosivuja löytyy täältä: http://salotto.fi/fi/mainonta-ja-markkinointi//taidelaitoksille

Pyydä tarjous: julia.prusi(at)salotto.fi